30
Νοεμβρίου
9:30 pm — 10:30 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
10&8&5 €
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Από τους This Famous Tiny Circus  σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Κωνσταντίνου Μάρκελλου και Ελένης Στεργίου.

Δύο αδέλφια, ο Άρης και η Ζωή, ζουν απομονωμένα σε ένα μικρό δωμάτιο. Έξω η Πόλη ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της, αφού όπως τα παιδιά υποθέτουν, οι ετοιμασίες που λαμβάνουν χώρα στην πλατεία προοιωνίζουν μια κανονική παρέλαση.Κι ενώ μέσα στο δωμάτιο η σχέση τους εξελίσσεται σ’ένα σκληρό και αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας, ο έξω κόσμος από πιθανός ελευθερωτής θα γίνει-μεταφορικά και κυριολεκτικά- ο δήμιός τους.

Η Λούλα Αναγνωστάκη συντονισμένη στο πνεύμα της ανθρωποκεντρικής γραφής του αδελφού της, ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, πατώντας πάνω σε κοινά προσωπικά τους βιώματα γράφει την Παρέλαση ως μια Αλληγορία της Ήττας. Μια αλληγορία που ξεκινάει απ’το ατομικό για να μιλήσει για το συλλογικό, που βάζει στο μικροσκόπιο τον Ιδιωτικό αποκαλύπτοντας επώδυνες πτυχές του Δημόσιου βίου μας. Το έργο και οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες του στον πυρήνα τους περικλείουν όλα τα τραύματα, τις ματαιώσεις, τις απογοητεύσεις που φέρουμε ως κοινωνία απ’τον εμφύλιο κι έπειτα.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου & Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 10 ευρώ, Μειωμένο 8 ευρώ (Άνω των 65, ΑΜΕΑ και Συνοδοί, Γκρουπ 10 ατόμων και άνω, Κάρτες Ανεργίας), Μειωμένο 5 ευρώ (Φοιτητές).

Ώρα έναρξης: 21.30

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοεμβρίου 30, 2017 @ 9:30 μμ
Τέλος:
Δεκεμβρίου 1, 2017 @ 10:30 μμ
Κόστος:
10&8&5 €
Event Categories:
, ,
Διοργανωτής
This Famous Tiny Circus
Ιστοσελίδα:
http://famoustinycircus.com/