18
Οκτωβρίου
6:00 pm — 9:00 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθέσεων και πρακτικών στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, πραγματοποιείται στη Σύρο από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2017, η 11η Πανελλήνια Συνάντηση των Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά γεγονότα στο χώρο της πρόληψης, το οποίο διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης “Θησέας Κυκλάδων” σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.

Με τίτλο “Συμπλέοντας ξαναχτίζουμε κοινότητες”, η Συνάντηση έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών και τη δικτύωση μεταξύ των φορέων για την προώθηση της πρωτογενούς πρόληψης των εξαρτήσεων και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη φετινή συνάντηση που θα διεξαχθεί στη Σύρο πρόκειται να συμμετάσχουν σημαντικοί εκπρόσωποι του χώρου της πρόληψης, καθιστώντας τις Κυκλάδες, κέντρο συνένωσης αλλά και ανταλλαγής σημαντικών επιστημονικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πρόκειται να πραγματοποιηθούν ομιλίες, εργαστήρια, συζητήσεις, ομάδες εργασίας.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, στις 18.00. Θα μιλήσει ο καθηγητής Ανατομικής και Ιστολογίας ΑΠΘ, Γεώργιος X. Παπαδόπουλος, με θέμα Κοινωνιοβιολογία της ευτυχίας: συμπλέοντας με την επιθυμία και την ευχαρίστηση.

 

Πληροφορίες
diktyoorg.wordpress.com/author/diktyoorg/
22810 85149
thiseask@otenet.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Οκτωβρίου 18, 2017
Ώρα:
6:00 μμ - 9:00 μμ
Event Categories:
, ,
Διοργανωτής
Κέντρο Πρόληψης “Θησέας Κυκλάδων” σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.