23
Οκτωβρίου
7:00 pm — 9:00 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
10 & 5€
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία εφτά χρόνια έπληξε και πλήττει πολλά παιδιά και ιδίως εκείνα που ζουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή υποστηρίζονται από εθελοντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προστασίας και υποστήριξης των παιδιών.

Θέλοντας να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, η Κατερίνα Γιαμαλίδου-Schwyter, εκπαιδευτικός που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, δημιούργησε πριν από δύο περίπου χρόνια την θεατρική ομάδα «ΟΡΑΜΑ». Στην ομάδα προσήλθαν και συμμετέχουν αφιλοκερδώς και άλλοι νέοι που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορούν. Σκοπός της ομάδας είναι να δίνει θεατρικές παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων για την υποστήριξη των παιδιών.

Στην ομάδα «ΟΡΑΜΑ» συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιοί που αγαπούν το θέατρο και θέλουν να δουν ένα χαμόγελο στα χείλη των παιδιών. Η ομάδα ενισχυόμενη από Ελβετούς φιλέλληνες έδωσε την πρώτη της παράσταση με μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του περασμένου έτους στην Βασιλεία της Ελβετίας με το έργο «Σχέσεις 2 Χ 3». Ακολούθησε ακόμη μία επιτυχημένη παράσταση στο «Θέατρο Κακογιάννης». στην Αθήνα τον Μάιο του 2017.

Το έργο έγραψε η Κατερίνα Γιαμαλίδου-Schwyter, Πρόκειται για μία κωμωδία δείχνει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Παράλληλα παρατηρεί το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και παρουσιάζει αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους. Στο έργο παίζουν ο συριανός ηθοποιός Νίκος Μαυράκης που έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές «Χωρίς εσένα» και «Εννέα μήνες», η Κατερίνα Γιαμαλίδου-Schwyter, η Κορίνα Τριανταφύλλου, ο Κώστας Βελέτζας, η Χρυσή Δημήκου, ο Θάνος Χαμπέρης, η Ιωάννα Θεοδωροπούλου, η Ρεγγίνα Ιωαννίδου, ο Ηλίας Λαμπρινέας, η Κωνσταντίνα Μπούτσικα και ο Ivan Lopez.

Η θεατρική ομάδα «ΟΡΑΜΑ» σας προσκαλεί για να περάσετε καλά και να γελάσετε με την ψυχή σας.

Eίσοδος: 10 Ευρώ (ενήλικες) &  5 Ευρώ(παιδικό).

Ώρα Έναρξης: 19:00
**** Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Οκτωβρίου 23, 2017
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
10 & 5€
Event Categories:
, ,
Διοργανωτής
«ΟΡΑΜΑ»