11
Μαρτίου
6:30 pm — 8:00 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
Δωρεάν
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.
«Η δράση «100 Κτήρια / 100 Ιστορίες» έχει ως στόχο την τοποθέτηση ειδικής σήμανσης (QR code) σε εκατό αξιόλογα ιστορικά κτήρια της Ερμούπολης, υλοποιώντας παράλληλα την ψηφιακή σύνδεση με αντίστοιχες ιστορίες πολιτισμού, με έμφαση στην πολιτισμική κληρονομιά της Ερμούπολης.
Ήδη, οι πρώτες δέκα ιστορίες έχουν διαμορφωθεί, οι οποίες, σε μία γιορτινού χαρακτήρα εκδήλωση στο Θέατρο Απόλλων, θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες ή στους συγγραφείς τους. Ακόμη ενενήντα (90) κτήρια και ιστορίες περιμένουν να υιοθετηθούν από φορείς, οργανισμούς, ομάδες ατόμων, σχολεία και ατομικά από κατοίκους ή φίλους της Ερμούπολης.
Ελάτε στην εκδήλωση 11 Μαρτίου 2019 στις 18:30 στο Θέατρο Απόλλων, για να δείτε και να εμπνευστείτε τη δική σας ιστορία από τη δράση «100 Κτήρια / 100 Ιστορίες», γιατί την ιστορία του τόπου μας τη γράφετε εσείς!
Τη βραδιά γιορτής του Πολιτισμού της Σύρου θα πλαισιώσει η Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων και Έκθεση Βραβευμένων Φωτογραφιών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Φωτογραφιών δράσεων ΕΣΠΑ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Θεάτρου.
Ώρα Έναρξης: 18:30
Η είσοδος είναι δωρεάν.»


invitation_100-100_back_DK

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μαρτίου 11
Ώρα:
6:30 μμ - 8:00 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Event Categories:
, , ,
Διοργανωτής
HERMes- Ινστιτούτο Σύρου

επόμενες παραστάσεις