20
Σεπτεμβρίου
11:00 am — 1:00 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
Δωρεάν
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

Μια εντυπωσιακή παραγωγή όπου η όπερα «συνομιλεί» με το animation: «Το αηδόνι του αυτοκράτορα» της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ καταφτάνει στο θέατρο Απόλλων. 

Tο μουσικό παραμύθι της κορυφαίας Λένας Πλάτωνος «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό τον Οκτώβριο του 2018 σε μία σειρά sold out παραστάσεων στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) σε συνεργασία με το Animasyros, ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σύρo στο θέατρο Απόλλων, σφραγίζοντας την επίσημη έναρξη της 12ης διοργάνωσης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Πετσατώδη ενώ το animation έχει αναλάβει η πολυτάλαντη Ειρήνη Βιανέλλη. Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν και αποτελεί μια παραβολή για τη σχέση τέχνης και τεχνολογίας, η οποία στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 11.00, στο θέατρο Απόλλων, μικροί και μεγάλοι φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή αυτή παραγωγή, που αποτελεί μία  ιδεώδη γνωριμία των παιδιών με τον μαγικό κόσμο της λυρικής τέχνης.

Είσοδος Ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσεων για τα σχολεία στο education@animasyros.gr | 6986829470

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σεπτεμβρίου 20
Ώρα:
11:00 πμ - 1:00 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Event Categories:
, , ,
Διοργανωτής
ANIMASYROS
Ιστοσελίδα:
www.animasyros.gr