11
Μαρτίου
10:00 am — 7:00 pm
Θέατρο Απόλλων
Ερμούπολη, , Σύρος, Κυκλαδες 84100 Greece
6&12€
Φόρτωση Εκδηλώσεων
  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.
Tο TEDxUniversityoftheAegean επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ιστορικό θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης με το θέμα «NORMA»
 
Εξήγηση του θέματος  :

Νόρμα

Μια λεπτή γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους. Μια γραμμή που περιορίζει και άλλοτε θέτει μια ισορροπία. Οι άνθρωποι για να συνυπάρξουν έθεσαν κάποιους άτυπους κανόνες. Φόρμες υπό τις οποίες θα μπορούσαν να συμβιώσουν μεταξύ τους.

Ποιοι όμως το έκριναν αυτό; Αυτό το ομαλό πλαίσιο; Αυτήν την κανονικότητα; Τι συμβαίνει όταν εγώ αποκλίνω από αυτή; Όταν το δικό μου σωστό είναι το δικό σου λάθος; Όταν αυτό που λατρεύω να ακούω, η μελωδία του σε ενοχλεί; Όταν αυτό που υπερασπίζεσαι εγώ το υποβιβάζω και όταν αυτό που μου δίνει λύσεις, εσένα σου προκαλεί προβλήματα;

Η διαφοροποίηση προκύπτει όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και αποφασίζει να χαράξει την δική του πορεία. Μια πορεία με μεταβολές και αποκλίσεις. Μέσα στην οποία ζει, αναθεωρεί και πράττει. Μια διαδικασία ατέρμονη που θυμίζει κύκλο.

Κι αυτός ο κύκλος συνεχίζεται.


Point. Line. Circle.


Παρακολουθώντας το φετινό μας συνέδριο θα θέλαμε ο κάθε θεατής να μας απαντήσει στην φράση «Fit in or Stand out» η οποία αποτελεί και το slogan του φετινού μας event.

Tα εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά από τις 10:30 έως 15:00  στο Αναγνωστήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Μηχανικών σχεδίασης Προϊόντων και συστημάτων, εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook (TEDxUniversityoftheAegean) κάνοντας κράτηση θέσης και οι δύο εναλλακτικές ισχύουν μέχρι 2 Μαρτίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μαρτίου 11, 2018
Ώρα:
10:00 πμ - 7:00 μμ
Κόστος:
6&12€
Event Categories:
, ,
Διοργανωτής
TEDxUniversityoftheAegean

επόμενες παραστάσεις

08
Μαρτίου

Ημέρα της Γυναίκας

8:00 pm — 10:00 pm
@ Θέατρο Απόλλων
περισσότερα
14
Μαρτίου

“The Met: Live in HD”

6:55 pm — 9:15 pm
@ Θέατρο Απόλλων
περισσότερα