34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

 

Η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός για το Αιγαίο αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, που διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο σε διαφορετικό νησί.

Ένα 11ήμερο θεατρικό φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο, όπου περίπου 30 θίασοι από όλα τα νησιά του Αιγαίου, συναντώνται, παρουσιάζουν τη δουλειά τους και ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Η δράση ξεκίνησε το 1988 και είναι μια διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Για το 2023 η 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου από 26 Οκτωβρίου μέχρι και 6 Νοεμβρίου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης. Οι παραστάσεις θα δοθούν εκτός από το εμβληματικό θέατρο Απόλλων και στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Τουλούπης” του σχολικού συγκροτήματος Μάννα, καθώς και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθούν τις εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα της 34ης Συνάντησης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της
Ο.Ε.Θ.Α. www.aegeantheatre.gr .

Η τελετή έναρξης και τρείς από τις παραστάσεις θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ του ΕΔΥΤΕ στα link:

27/10: https://diavlos.grnet.gr/event/e4303
Ακυρώνεται –  31/10: https://diavlos.grnet.gr/event/e4304
01/11: https://diavlos.grnet.gr/event/e4305

Σε όλες τις αίθουσες η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, για το θέατρο Απόλλων η ηλεκτρονική κράτηση θέσης είναι απαραίτητη με δελτίο ελεύθερης εισόδου μέσω www.ticketservices.gr ή από το ταμείο του θεάτρου.

Ημερομηνία

Οκτ 26 2023 - Νοέ 05 2023
Έληξε

Κόστος

Δωρεάν
Δελτίο Ελεύθερης Εισόδου
Shopping Basket
Μεγέθυνση / Zoom