ΜΕΤ Live in HD – Rigoletto – ΑΝΑΒΟΛΗ

Ανακοίνωση αναβολής προβολών της ΜΕΤ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, αναβάλλονται οι προβολές της ΜΕΤ Live in HD “Σταχτοπούτα” Jules Massenet, στις 22 Ιανουαρίου 2022 όπως και η ζωντανή μετάδοση MΕΤ Live in HD “Rigoletto” Giuseppe Verdi, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Θέατρο Απόλλων, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης από τον όμιλο ANT1.
Εκ του Γραφείου Πολιτισμού Δήμου Σύρου -Ερμούπολης

 

GIUSEPPE VERDI | Rigoletto

σε ζωντανή μετάδοση από την Metropolitan Opera.

Στις 29 Ιανουαρίου έρχεται στις αίθουσες η εκδοχή του Bartlett Sher, πάνω στη διαχρονική τραγωδία του Βέρντι.

Ο βραβευμένος με Tony Award σκηνοθέτης, τοποθετεί την δράση της όπερας στην Ευρώπη της δεκετίας του 1920, με σκηνικά Art Deco του Michael Yeargan και κομψά κοστούμια από την Catherine Zuber, αμφότεροι τιμημένοι με συνολικά έντεκα Tony Awards.

Ο βαρύτονος Quinn Kelsey στο απόγειο των δυνατοτήτων του, αποδίδει τον κεντρικό ρόλο για πρώτη φορά στη σκηνή της ΜΕΤ, μαζί με τη σοπράνο Rosa Feola στο ρόλο της Τζίλντα, τον τενόρο Piotr Beczała στον ρόλο του δούκα της Μάντουα και τον κορυφαίο μαέστρο Daniele Rustioni στο πόντιουμ.

Η ζωντανή μετάδοση είναι μέρος της  βραβευμένης σειράς μεταδόσεων της ΜΕΤ Live in HD series, που φέρνει την όπερα στις αίθουσες ολόκληρου του πλανήτη.

Ώρα έναρξης: 19:55

Τιμές εισιτηρίων: 10 & 15€

Διάθεση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Οργάνωση παραγωγής: Όμιλος Ant1

Ημερομηνία

Ιαν 29 2022

Ώρα

19:55 - 23:30

Κόστος

15 & 10 €

Τοποθεσία

Θέατρο Απολλών

Διοργανωτής

Metropolitan Opera – Όμιλος Αντέννα
AΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Shopping Basket
Font Resize