ΜΕΤ Live in HD – “Σταχτοπούτα” – ΑΝΑΒΟΛΗ

Ανακοίνωση αναβολής προβολών της ΜΕΤ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, αναβάλλονται οι προβολές της ΜΕΤ Live in HD “Σταχτοπούτα” Jules Massenet, στις 22 Ιανουαρίου 2022 όπως και η ζωντανή μετάδοση MΕΤ Live in HD “Rigoletto” Giuseppe Verdi, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Θέατρο Απόλλων, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης από τον όμιλο ANT1.
Εκ του Γραφείου Πολιτισμού Δήμου Σύρου -Ερμούπολης

 

JULES MASSENET | Σταχτοπούτα | Εορταστικό

Σε μαγνητοσκόπηση.

Σ’ αυτήν την πρωτοχρονιάτικη παράσταση, από τη συλλογή ιστοριών του Laurent Pelly, η Σταχτοπούτα του Massenet, μια επιτυχία από την περίοδο 2017-18, παρουσιάζεται με ολοκαίνουργη αγγλική μετάφραση σε έκδοση 90 λεπτών.

Η μέτζο-σοπράνο Isabel Leonard κρατάει τον ρόλο της ρακένδυτης πριγκίπισσας. Ο μαέστρος Emmanuel Villaume διευθύνει ένα απολαυστικό καστ που περιλαμβάνει την μέτζο-σοπράνο Emily D’Angelo στον ρόλο του γοητευτικού πρίγκηπα, την σοπράνο Jessica Pratt σαν προστάτιδα-ξωτικό και την μέτζο-σοπράνο Stephanie Blythe και τον βαθύτονο Laurent Naouri, στους ρόλους των εχθρικών της κηδεμόνων.

Η μαγνητοσκοπημένη  μετάδοση είναι μέρος της  βραβευμένης σειράς μεταδόσεων της ΜΕΤ Live in HD series, που φέρνει την όπερα στις αίθουσες ολόκληρου του πλανήτη. 

Ώρα έναρξης: 19:55

Τιμές εισιτηρίων: 10 & 15€

Διάθεση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Οργάνωση παραγωγής: Όμιλος Ant1

Ημερομηνία

Ιαν 22 2022
Έληξε

Ώρα

19:55 - 23:30

Κόστος

15 & 10 €

Πληροφορίες

AΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Διοργανωτής

Metropolitan Opera – Όμιλος Αντέννα
AΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Shopping Basket
Μεγέθυνση / Zoom